- Tidsinställt

( tidsinsällt inlägg )
Är antagligen påväg till julias villa nu i Kristinestad, och imorgon kväll kommer också förhoppingsvis Michelle,Isabel,Lina och Tilda! Kommer bli 2 skojiga dagar dethär!

Jag kan inte välja..

Hårförlängnings Produkter - #18 MÖRKBLOND CLIP ON SET HAIR EXTENSIONS 50cm (110g)
eller ha kvar min gamlahårfärg
Hårförlängnings Produkter - #12 HASSELNÖT CLIP ON SET HAIR EXTENSIONS 50cm
nu måste ni hjälpa mig, vet inte om jag ska färga mitt hår lite ljusare eller inte...har ju redan ganska ljust hår pågrund av att solen har blekt det. Men endå så är det som om jag vill fortfarande ha min gamla hårfärg.....vad ska jag välja ?

Försenade bilder!

Lite bilder från då Elin övernattade hos mig under wfc, har inte hunnit ladda upp dem före nu. Vi hade iallafall picknik vid sportplan, sedan åkte vi vidare till nosis och simmade, skoj!

ojdå, jag har ju en blogg..

Michelle tyckte visst att det var dags att jag skulle uppdatera min blogg så okej, jag tänkte berätta vad jag har gjort de senarte dagarna, varit med nosis hela tiden, sommarjobbat, varit till min villa och såndär vanliga saker. Idag ska vi fira Elin som fyllde för ganska länge sedan, kommer bli kul att träffa tjejjerna igen! Imorgon åker jag till powerpark med Julia,Elin och Nosis , skoj! Sedan direkt efter det åker jag till Julias villa i K:stad och övernattar där, yey! som sagt har jag ganska fullt shema haha.
en bild jag tog vid villan

Lite försenade bilder från tildas villa!
HAHAHAH isabel du anar int hur myki jag skratta ti sista bildin....B)

Har varit till tildas villa för nån vecka sedan! var super kul, som ni ser har vi fjollat på en del hihi. Alla bilderna är tagna med min ipod touch så ganska så mycket sämre kvalité, men bättre en inget!


min fina vän


godmorgon!


Svar på kommentar

Ida om shopping på senaste tiden:

                                            Vilken blixt är det, vad kostade den? :)
 
                    Svar: hade tänkt köpa en SB-600 meneftersom dom inte tillverkar dom längre så blev det en Nissin Di622, som har samma funktioner, och blixten går att vrida och vända ungefär hur man vill! Den kostade 220 tror jag men jag fick den för 190, vid fotocenter i Vasa! Jag är riktigt nöjd över mitt köp!


 
 


shopping på senaste tiden


en blixt till kameran, love it!

massa tröjor, ett par shorts, och en jeansjacka
Vit topp - H&M 5 euro | vit teskjorta - JC 5,70 | Rosa skjorta - JC 4,95 | svart kofta - JC 5 euro | rosa kofta - JC 5 euro | shorts - JC 7 euro | jeansjacka -  vila 25 euro

en longchamp väska, kostade mig 82 euro från stockmann i tammefors!

parfym - 26,90
Vissa saker köpte jag i tammefors och vissa är här hemifrån, som ni ser har jag hittat mycket på rea vis JC, dom har jätte bra rea där just nu också! jag köpte ennu en till jacka i tammefors, men den kom visst inte med en bild!


dethär....

...bloggandet har inte gått så bra på hela sommarlovet tycker jag, men just nu håller jag på att plocka jordgubbar varenda dag, morgon och kväll, men nog helt nice att förtjäna lite pengar! Imorgon ska vi bygga ihop lite möbler mamma och pappa var efter till ikea, och så skulle vi fara och se på blixten till kameran till fotocenter eftersom den var slut på gigantti.

 
 photo : me


hoppsan

mamma hade hittat min självutlösar kontroll i mina lakan då hon hade tvättat dem !? och gissa, den fungerar fortfarande! 

 


r.i.p

älskar dig!♥


RSS 2.0