Dålig uppdatering!

Helt kass uppdatering, men min egna dator är på ska skickas på reparering så är kanske lite mindre bloggande innan den är tibx! Men kommer nog att höras imrn ! Ska spela monopål med familjen nu wiho, Bye!


old pic på sötnosarna! ♥

tbx!

Nu är jag tbx på blogg.se, fick inte mina bilder att funka på peppar.fi, och bildlösa inlägg brukar vara tråkiga så jag bytte tbx! Folk tycker sekärt att jag byter blogg FÖR ofta men jag ska fösöka  hålla mig en längre tid nu!


(gammal bild, men är på mammas dator så tyvärr inge nyare bilder) Kommer att komma lite bilder senare från julfesten! Vi hörs! GOD JUL ALLIHOP!

Sjuk fortfarande.

oj har inte bloggat på länge! är fortfarande sjuk..Men igr var jag iaf till frissan, Så här får ni en cam bild.


Inte så bra kvalité men..


weheartit.com

Fb-hime-gyaru_large
Så fint hår!
Cat,kitten,photo-85a25c23eb0353f0a73747d18296a4e1_h_large
Tog denhär bilden också från weheartit.com för våran katt såg exakt ut sådär då han var liten!

Skulle passa perfekt till Julfesten!
Nudlar!

Jag bloggade inte igr, men iaf jag var hemma från skolan och samma är jag idag..Jag har just gjort nudlar, och före det så sovde jag till Nosis ringde från skolan :)

Gammal cam bild från typ sommaren/hösten!


Skulle vara coolt med linser!


Jag skulle vila ha ett par mörkbruna linser! Skulle vara så coolt! själv har jag grönblåa ögon typ.
Vad tycker ni Hiss eller diss med linser ?


Nintendo DS skal.

NDS Lite Suojakotelo (ruskea) NDS Lite Suojakotelo (vaaleanpunainen)

Så nice! skalet är som gjort för mig haha !^^ Finns både i brun och rosa. Brun ser ju värkligare ut, men rosa är nog favorit färgen..så vet inte vilken jag skulle välja. Skalena hittar ni här .


Självständighetsdag!

Idag är det då Finlands självständighetsdag. Vilket innebär att alla som bor i finland är lediga denhär dagen.

Självständighets dagen är alltid 6.

och ja lite godis som hör till denhär dagen. ( fick biten i min kalender )
Vaknade just!

Rubriken säger allt!^^ jag har fortfarande jätte ont i halsen, och nu har jag börjat känna mig lite häning, Men sitter och dricker lite varmsaft nu så det kanske ska bli lite bättre en stund!

Helt osminkad och helt ofixat hår, fintfint!


Ny design igen!

Hej på er och godkväll. Klockan är halv ett och jag är inte ens trött! men snart bilr det väl nog att sova endå. Har sett på tv hela kvällen och fixat en ny header som jag hade tänkt ha iaf denhär veckan! På Tisdag har jag matte prov som jag kanske nämt i ett tidigare inlägg? Idag har jag iaf övat lite, har ingen aning om jag kan eller inte, eftersom det är förrsta provet med miniräknare. Men ni ska ha en trävlig kväll allihopa!

Bild från Italien, Amanda ( storasyster ) och jag hade lite att göra medans vi väntade på en båt ^^


Min blogg.

Jag ändrar design hela tiden, men blir aldrig nöjd,åååh..måste få ngn som är fin ock jaa..Har varit hos mommo & Moffa hela dagen! Och nu är jag hemma och har skit ont i halsen, och jag har inte så stor blogg lust idag heller.


Bild från förra året.


Kawaii ^w^

3173173835_ae4f422bb9_large


Tjohejj

Yes,äntligen fredag! Veckans höjdpunkt. Åkte då efter skolan på gym slipper dit för 6 e om man är från KH oohhyee! efeter det for vi på subway inne i stan & en snabb sväng till gina. Hittade en tröjja men hade inga pengar med " dum som jag är " elr jag hade bara med pengar till gym och mat. Jepp hoppas ni orkar läsa dethär nudå! Matte prov på tisdag då..och vi är lediga på måndag eftersom det är Finlands självständighetsdag.


Bra dag imrn!

Hej på er alla ! har inte hunnit blogga idag ennu, opsii. Finska provet gick ja sådär jag vet inte...Sedan efter skolan kom Nosis hit, sen for jag till hon och sedan for vi ti Prisma och handlade godis hehe. Nu ska jag se på tv kanske en stund.Imrn far jag till skolan ( som vanligt..) men efter skolan far jag på stortsgyme med Jannica & Nosis, och sen åker vi och äter på subway. Och om jag inte bloggar mer ikväll så godnatt !

Dont let the dream finishDont let the dream finish
Dont let the dream finishLikes | Tumblr
Dont let the dream finishDont let the dream finish
Dont let the dream finishDont let the dream finish
Dont let the dream finishDont let the dream finish
Lite bilder från weheartit.com

Just nu är jag glad!

Nu har jag övat klart till finska provet! Idag kunde jag faktist typ allt (?) haha..igr kunde jag typ inget meen så är det. Och ja mamma har bokat en resa till Storbritanien/skottland/edinburgh wihoo & före det ska vi till stockholm ! Så det blir och spara pengar nu hörni :) Meen jag har ganska mycket pengar nu och sekärt får jag av jultomten mer pengar så nu kan jag slösa och köpa julklappar :) hihi.


Fastnade inte på bild. Så ni fick en gammal bild av mig och nosis ist.

Allt jag önskar är du.

X_b07efa90_large

Skulle vara nice!


Skulle vara nice att ha ett guld data fodral till sin dator. haha :)
Länk

RSS 2.0