WFC 2011

 Har fotboll nu torsdag,fredag,lördag och söndag! Yey alltid lika kul på wasa fotboll cup, idag hade vi bara en match mot ifk, vi förlorade, men ingen i laget var speciellt taggad tror jag. Okki och nosis kom med mopo och kollade på matchen, så hon passade på att fotografera lite!
Nosis bild från idag.


Städat klädskåp, check!


Rensade undan allt jag inte använder och som är för smått. ( tog inte blid på de 3 ostädade hyllorna)


Har varit med de bästa ikväll!


 Dehär tjejjerna har jag varit med ikväll, för att fira mig som fyller på lördag! Blev 100euro rikare + att jag fick 50euro förr idag från att jag har varit barnvakt i två dagar. Hoppas på ennu mer pengar då jag fyller så kanske blixten till kameran snart är min! Tack för alla presenter och en jätte rolig kväll!♥


Onsdag 2962011

Vaknade runt ett tiden, gick och duschade och efter det åt jag en smörgås. Sedan det har jag bara kollat runt på objektiv till kameran, och snart hoppas jag på att jag får råd med blixten! (SB-600).

Igår fick jag städat både mitt rum och mitt klädskåp, alltså är jag nöjd! Ska väl snart gå och steka ut på terassen, vi hörs mer sedan! , ha en bra dag!


New


 var till stan igr, fick med mig hem två st tröjor på rea + nya fotbollsstrumpor


Sommarvädret ät tillbaka!

Det riktitga sommarvädret har kommit tillbaka, nice nice! ska snart ut & steka, bara städa lite först. Min klädskrubb är nångting som värkligen skulle behövas sätdas....
Tumblr_lnek9getkz1qffjm0o1_500_large
 weheartit


dagens läge...

 
Har visst ändrat lite sedan jag sist bloggade här, men såhär ser jag iallafall ut i dagens läge!


Lite nytt


 


Stickad kortärmad - H&M | T-skjortor - GinaTricot | Brillor - H&M

RSS 2.0